Satılık Tekneler

2013 Lysekil Bayanlar Match Race'leri 5 Ağustosta Başlıyor
5/15/2013

2013 Lysekil Bayanlar Match Race'leri 5 Ağustosta Başlıyor

50 bin dolarlık para ödülüyle, dünyadaki en büyük bayanlar match race (eş teknelerle bire bir yarış) organizasyonu olan Lysekil Bayan Match Race, büyük seyirci kitlesi, popülerliğiyle ön planda olan bir organizasyon. İzleyiciler tarafından kolay anlaşılabilir şekilde, ekiplerin birbirleriyle 'teke tek' karşılaştığı bir format.

Ağustos ayında düzenlenecek olan yarışlar, Lysekil Women's Match adı altında sekizincisi olarak yapılacak. Bayanlar Uluslararası Match Race serisinde son perde olacak olan yarışlarda, şimdiye kadar Fransa, Kore, Danimarka, ABD ve İsveç ev sahipliği yapmıştı.

2013 Lysekil Bayanlar Match Race'leri 5 Ağustosta Başlıyor

5-10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek yarışlara, Danimarkalı ünlü match race yarışçısı Camilla Ulrikkeholm'da katılacak. Olimpiyatlara katılma başarısı gösteren İngiliz yelkenci Lucy Macgregor'un yanı sıra, Yeni Zellandalı Claudia Pierce'te katılacak. 

Efe Sezik.
Yatvitrini.com



YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint