Satılık Tekneler

2012 YILININ SON YARIŞI OLAN AYK & BAYK KUPASI HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI İPTAL EDİLDİ…
12/11/2012

2012 YILININ SON YARIŞI OLAN AYK & BAYK KUPASI HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI İPTAL EDİLDİ…
Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü(BAYK) ve Ankara Yelken Kulübü(AYK) işbirliğinde 8 yıldır geleneksel olarak düzenlenen “AYK & BAYK Kupası” 8-9 Aralık tarihlerinde hava şartlarından dolayı iptal edildi. 2012 yılının son yarışı olarak Aralık ayında yapılan AYK&BAYK Kupasına  Ankara, İstanbul, İzmir, Marmaris ve Bodrum’dan 30 tekne katıldı.

İlk gün rüzgarın olmamasından dolayı teknelerdeki ekipler start verilmesini beklerken denize girdiler. Rüzgar’ın en fazla 1-3 knot’ı göstermesinden dolayı yarış iptal oldu. İkinci gün ise havanın 35 knot’ı bulmasından dolayı tekneler marinadan çıkamadılar. 

Her yıl olduğu gibi Ankara’lı yelkenciler 13 tekne katılımıyla denizsiz de yelkenci olunabileceğinin bir kez daha örneğini gösterdiler.Yarış hakkındaki gelişmeleri  Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü’nün ve Ankara Yelken Kulübü’nün web sitesinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: www.bayk.org

 



YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint